A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна сесія для батьків

14 березня в Іванівському ліцеї пройшла  інформаційна сесія в рамках проєкту "Життєво важлива, гендерно-чутлива допомога у сфері  СРЗ та ГОН для постраждалих від конфлікту  людей  усіх статей в Україні та Польщі " яку провела Чебикіна Катерина Олегівна ( психолог) КЗ " Центр соціальних служб  Петриківської селищної ради ". Корисна, цікава, повчальна зустріч для батьків. Вдячні нашим батькам за активність.

09:04 14.03.2024

Профілактичні бесіди

Згідно річного плану роботи школи 13 березня в Іванівському ліцеї офіцерами поліції Ніколич  Ю.Д., Жадан І.В., Повіреним Д. О. , Печеним В. М.спільно з адміністрацією ліцею було  проведено профілактичні бесіди:  " Запобігання насильства серед здобувачів освіти. "  " Правопорушення,  правила дорожнього руху. "  Зустріч була корисною, цікавою, повчальною для здобувачів освіти . Дякуємо за активність нашим здобувачам освіти.

19:08 13.03.2024

Зі  святом весни!

Вітаємо ! Зі  святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте щасливі, почуваючись справжніми королевами. Сьогодні в Іванівському ліцеї відбулася розважальна програма до  свята Весни,  БАТЛ ВЧИТЕЛІВ ТА ДІВЧАТ "ДІВЧАТА РУЛЯТЬ". Змагалися дві команди вчительки та дівчата . А початкові класи прийняли участь у квест-змаганні. Всі гарно та весело провели час. Усім миру та добра.

20:41 08.03.2024

"Свою Україну любіть"

В рамках святкування 210 річниці з Дня народження Т.Г.Шевченка здобувачіь освіти Іванівського ліцею взяли участь в обласному художньому конкурсі "Свою Україну любіть"

20:27 08.03.2024

“Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття”

Жодна весна не починається без Шевченківського живого натхненного слова, яке надихає українців і в тилу, і на передовій. З нагоди  210 - річниці від дня народження Великого Кобзаря в Іванівському ліцеї пройшов Шевченківський тиждень під гаслом “Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття”, присвячений життю та творчості великого українського поета. Здобувачі освіти перевіряли свої знання в брейн - ринзі, розгадували ребуси, кросворди, філворди. Діти мали можливість створити  власний дизайн футболок із крилатими висловами Кобзаря, відтворюючи глибоку філософію духовної спадщини поета.Також    відбулися заходи  : конкурс малюнків,  гра « Літературне  доміно », конкурс читців , інтелектуальна гра « Пізнай Шевченка» .  Ми вклоняємося перед Великим Кобзарем, який своїм життям, своєю наскрізною українською вдачею, своїм безсмертним словом – є прикладом невтомного борця за волю, правду, мир та єднання. Минають роки, змінюються покоління, але слово Т. Шевченка – живе і вічне.  Ми пишаємося, що є нащадками великого поета, генія українського народу!

20:05 07.03.2024

Міжнародний день рідної мови.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.   Сьогодні в Іванівському ліцеї , здобувачі освіти 1-4  класів відвідали шкільну бібліотеку , дізналися багато нового про рідну мову.  5-11 класи на виховних годинах мали змогу перевірити  свої знання з рідної мови.                                       Вітаємо з Міжнародним днем рідної мови та щиро бажаємо всім серцем і душею завжди любити свою країну, пишатися рідною мовою і прославляти свою культуру. Нехай мова завжди залишається сильним і потужним інструментом не тільки спілкування, а й розвитку.

08:37 22.02.2024

Вшанування Героїв Небесної Сотні

Щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні відповідно до Указу Президента від 11 лютого 2015 року  "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні". Цей день став символом пам"яті про людей, які віддали свої життя за вільну та незалежну Україну.      В нашому ліцеї відбулась лінійка присвячена подвигу Героїв Небесної Сотні

08:32 22.02.2024

 Всеукраїнські змагання "Пліч-о-пліч".

Ми вітаємо команду дівчат з волейболу, які достойно представили Іванівський ліцей, зайнявши 2 місце у  Всеукраїнських  змаганнях "Пліч-о-пліч".

14:37 19.02.2024

Наша  СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

На минулому тижні до Дня Єднання на підтримку Збройних Сил України, а саме 93-й бригади, Іванівський ліцей разом із батьками, учнями, вчителями зібрали різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби. Всі разом отримали велике задоволення від хорошої справи. Висловлюємо щирі слова подяки за активність, ініціативність та підтримку усім батькам та учням, вчителям, які долучилися до важливої та потрібної справи!  Дуже важливо всебічно підтримувати наших Захисників, адже завдяки їм ми маємо безпеку! Наша  СИЛА – у нашому ЄДНАННІ! Об’єднуймо зусилля заради Перемоги! Разом ми – сила! Разом ми – непереможні! 

14:26 19.02.2024

Хто зверху

Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається з особливою серйозністю майже по всьому світу 14 лютого. От і в  Іванівський ліцей  прийшло це свято у вигляді ток-шоу  "Хто зверху " . Дівчата з хлопцями змагалися на рівні, але перемога була за дівчатами. Навіть повітряна тривога не завадила, ми продовжили шоу у сховищі. Всі були задоволені та щасливі . Дякуємо нашим захисникам за змогу у проведенні свята для наших дітей.  Віримо у перемогу,  разом до перемоги  . Слава Україні! Героям СЛАВА!💙💛🙌💕💖💞

20:57 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень