A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

    

                                      

Дата: від до Скинути

День довкілля разом з випускниками

  #День_ Довкілля_разом_з_випускниками_2024. Здобувачі освіти 9 класу активно долучилися до Всеукраїнської акції " Посади дерево". Хвилюємося, щоб кожне деревце прийнялося. А випускники 11 класу у рамках Всеукраїнської акції " Посади дерево" висадили дерева на території закладу, на пам'ять про шкільні роки для всіх жителів республіки "Школярія"

13:34 19.04.2024

Де́нь довкі́лля — національне екологічне свято

Третя субота квітня -Де́нь довкі́лля — національне екологічне свято, що відзначається щорічно , починаючи з 1999 року.  В умовах війни, що триває , через екоцид рашистів , Україна втрачає найкращі природні багатства. Але ми не здаємось, і дбаємо про навколишнє середовище,  а ще- вчимося корисним екологічним навичкам. Ось і на уроках курсу "Пізнаємо природу "з учнями 6 класу опановували основні прийоми вирощування екопродукту, а саме томатів. Спочатку висівали насіння в касети, а днями дізнались, що таке пікірування, перевалка та пересаджування рослин. Було пізнавально, цікаво, весело .  P.s.: найкращі екземпляри ранніх томатів відправляються на присадибні ділянки найактивніших юних аграріїв. Дбаємо про чистоту довкілля та виховуємо екозвички разом!

13:34 19.04.2024

"Пліч - о - Пліч"

Розпочався ІІІ тур змагань "Пліч - о - Пліч" обласного етапу змагання «Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» в якому прийняли участь здобувачі освіти ліцею гартуючись у спортивних випробуваннях та конкурсах.

11:43 15.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає . Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Це свято книги, дитинства та магії. #Міжнародний_день_дитячої_книги Сьогодні  до  Іванівської сільської бібліотеки та Іванівського СБД завітали здобувачі освіти 1класу Іванівського ліцею. Діти взяли участь у казковій вікторині, та представили цікаве дійство за мотивами української народної пісні "Ходить гарбуз по городу". А здобувачі освіти 2-4 класів весело та цікаво провели час у шкільній бібліотеці, де Головченко  Наталія Іванівна розповіла їм багато цікавого та нового про дитячі книги.

08:50 05.04.2024

Вітаємо переможницю!

ВІтаємо переможця І (територіального) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»  у 2024 році Гапонову Аню. Творчих удач та досягнень❤️

08:44 05.04.2024

Цінуй друзів!

Адміністрація ліцею  за сприяння спеціалістів простору дружнього до дитини  з молодшими школярами   Іванівського ліцею Петриківської селищної  провели цікаве заняття з елементами тренінгу на тему «Дружба» та вчили дітей цінувати дружбу. Тренінг відбувся в сховищі під час повітряної тривоги на базі Іванівського ліцею.  Метою тренінгу було: - вчити дітей цінувати дружбу та друзів; - викликати у дітей прагнення бути справжнім другом; - розвивати почуття відповідальності перед друзями; - виховувати чесність та щирість.  Разом ми пригадали неписані правила дружби, які допоможуть нам бути справжніми друзями. Вияснили, які риси ускладнюють відносини в дружбі та через що дружба може навіть зруйнуватися.  Отже, для того, щоб в колективі панувала дружба треба мати спільну мету, допомагати один одному, розуміти одне одного, уміти спілкуватися, любити та прощати одне одного.  А ще до Міжнародного дня просвіти з мінної безпеки ми пригадали основні правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та сформували чітке уявлення послідовності правильних дій під час їх виявлення.  Найголовніше - не наражати себе та оточуючих на небезпеку, адже наше здоровʼя та життя найцінніше❤️

08:37 05.04.2024

Весняна толока

Весняне сонечко кличе всіх на подвір'я.  Ось і в Іванівському ліцеї 27.03.24 педпрацівники разом з технічним пперсоналом провели прибирання подвір'я школи.  Робота кипіла весело.

10:02 02.04.2024

Добрі справи завжди на часі.

Добрі справи завжди на часі. В Іванівському ліцеї протягом трьох днів відбувся ярмарок,  присвячений Дню добровольця,де здобувачі освіти спільно з педколективом реалізовували вироби зроблені власноруч.  За рішенням членів шкільного самоврядування всі виручені кошти були передані на потреби ЗСУ . Дякуємо всім небайдужим,  хто долучився до цієї справи.  Разом до Перемоги!🇺🇦💙💛

20:45 22.03.2024

Парад зірок талантів дітей

Знову в стінах ліцею парад зірок талантів дітей - цього разу неповторні та казкові роботи Гапонової Ані учасника обласного конкурсу "Зоологічна галерея". Творчих злетів та успіхів .

19:05 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень