A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

Реформи системи шкільного харчування

Дата: 30.03.2021 19:32
Кількість переглядів: 61

Якісне харчування  –  здорова дитина!

Сьогодні реформування системи шкільного харчування -  забезпечення дітей здоровим, якісним та корисним харчуванням є необхідною та невід’ємною складовою розбудови безпечного освітнього середовища. Зміни, спрямовані на оновлення системи шкільного харчування – є одним з пріоритетів та цілей держави й нашої громади.

Сьогодні, 30 березня 2021 року, в Іванівський ЗЗСО завітали голова селищної ради Коваленко Наталія Іванівна та перший заступник селищного голови Солбченко Андрій Анатолійович, які порадували здовувачів освіти, працівників їдальні та закладу цілому новим посудом для шкільної їдальні.

 Під час теплої зустрічі говорилося про освіту не тільки як про дисципліни, уроки та парти. Увага була направлена на людей, які дорослішають, формують свої звички, зокрема харчові. А це впливає на їх фізичний, розумовий та інтелектуальний розвиток, здоров’я та самопочуття, на настрій і психічний стан, здатність засвоювати навчальний матеріал.

Іванівський заклад освіти дуже вдячний керівникам територіальної громади за увагу та матеріальну допомогу, адже в нас є спільна мета – виростити і виховати здорових, розвинених та освічених громадян України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень