A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день читання.

Всесвітній день читання має за мету заохочення людства, а найбільше - молодого покоління, до читання книг. Крім того, свято надихає до спілкування та обговорення прочитаного. 2-А клас (кл . Туренко В.Д.) також відзначив цей день. Читаючи, діти отримали шанс відкрити для себе нові ідеї та цілі світи, про існування яких вони навіть не здогадувалися.

09:20 05.02.2021

День пам`яті

Під Крутами сльози, зітхання тяжке.. І як же так сталось, здатний хто на таке? Стало каменем серце отут біля Крут І заповідь божа затоптана в бруд. А заповідь п’ята каже: «Не вбий!»…. Сьогодні були проведені тематичні уроки, присвячені дню пам'яті. Діти переглянули фільм "Битва під Крутами", вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

20:11 29.01.2021

Подарунок школі

Отримувати подарунки - це завжди приємно! А особливо в Новоріччя. Учні та колектив Іванівського ЗЗСО неймовірно вдячні, депутату Дніпропетровської обласної ради Глібу Олександровичу Пригунову за подарований тенісний стіл та комплект м'ячів для різних видів спорту! В народі кажуть, що добро обов'язково повертається до того хто його віддає. Дякуємо Вам за ваші добрі діла, нехай щедрість ваша повертається сторицею!

11:25 25.12.2020

Конкурс «Зимові свята в традиціях нашого народу»

Щороку ми всі з нетерпінням чекає зимової казки, яку приносять традиційні свята. А для того, щоб посилити цікавість до вивчення народних традицій , допомогти нашим школярам краще зрозуміти значення кожного свята та подарувати віру в різдвяну казку , дистанційно та спільно з проектом #НаУрок був проведений Всеукраїнський конкурс «Зимові свята в традиціях нашого народу» . Здобувачі освіти Іванівського закладу освіти дізналися багато нового про Різдво та Водохреща, про те, якими обрядами супроводжуються ці святкування, та які ще свята ми зустрічаємо взимку. Вітаємо переможців та активних учасників! Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та перемог

11:23 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень