A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможницю!

ВІтаємо переможця І (територіального) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»  у 2024 році Гапонову Аню. Творчих удач та досягнень❤️

08:44 05.04.2024

Цінуй друзів!

Адміністрація ліцею  за сприяння спеціалістів простору дружнього до дитини  з молодшими школярами   Іванівського ліцею Петриківської селищної  провели цікаве заняття з елементами тренінгу на тему «Дружба» та вчили дітей цінувати дружбу. Тренінг відбувся в сховищі під час повітряної тривоги на базі Іванівського ліцею.  Метою тренінгу було: - вчити дітей цінувати дружбу та друзів; - викликати у дітей прагнення бути справжнім другом; - розвивати почуття відповідальності перед друзями; - виховувати чесність та щирість.  Разом ми пригадали неписані правила дружби, які допоможуть нам бути справжніми друзями. Вияснили, які риси ускладнюють відносини в дружбі та через що дружба може навіть зруйнуватися.  Отже, для того, щоб в колективі панувала дружба треба мати спільну мету, допомагати один одному, розуміти одне одного, уміти спілкуватися, любити та прощати одне одного.  А ще до Міжнародного дня просвіти з мінної безпеки ми пригадали основні правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та сформували чітке уявлення послідовності правильних дій під час їх виявлення.  Найголовніше - не наражати себе та оточуючих на небезпеку, адже наше здоровʼя та життя найцінніше❤️

08:37 05.04.2024

Весняна толока

Весняне сонечко кличе всіх на подвір'я.  Ось і в Іванівському ліцеї 27.03.24 педпрацівники разом з технічним пперсоналом провели прибирання подвір'я школи.  Робота кипіла весело.

10:02 02.04.2024

Добрі справи завжди на часі.

Добрі справи завжди на часі. В Іванівському ліцеї протягом трьох днів відбувся ярмарок,  присвячений Дню добровольця,де здобувачі освіти спільно з педколективом реалізовували вироби зроблені власноруч.  За рішенням членів шкільного самоврядування всі виручені кошти були передані на потреби ЗСУ . Дякуємо всім небайдужим,  хто долучився до цієї справи.  Разом до Перемоги!🇺🇦💙💛

20:45 22.03.2024

Парад зірок талантів дітей

Знову в стінах ліцею парад зірок талантів дітей - цього разу неповторні та казкові роботи Гапонової Ані учасника обласного конкурсу "Зоологічна галерея". Творчих злетів та успіхів .

19:05 14.03.2024

Інформаційна сесія для батьків

14 березня в Іванівському ліцеї пройшла  інформаційна сесія в рамках проєкту "Життєво важлива, гендерно-чутлива допомога у сфері  СРЗ та ГОН для постраждалих від конфлікту  людей  усіх статей в Україні та Польщі " яку провела Чебикіна Катерина Олегівна ( психолог) КЗ " Центр соціальних служб  Петриківської селищної ради ". Корисна, цікава, повчальна зустріч для батьків. Вдячні нашим батькам за активність.

09:04 14.03.2024

Профілактичні бесіди

Згідно річного плану роботи школи 13 березня в Іванівському ліцеї офіцерами поліції Ніколич  Ю.Д., Жадан І.В., Повіреним Д. О. , Печеним В. М.спільно з адміністрацією ліцею було  проведено профілактичні бесіди:  " Запобігання насильства серед здобувачів освіти. "  " Правопорушення,  правила дорожнього руху. "  Зустріч була корисною, цікавою, повчальною для здобувачів освіти . Дякуємо за активність нашим здобувачам освіти.

19:08 13.03.2024

Зі  святом весни!

Вітаємо ! Зі  святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте щасливі, почуваючись справжніми королевами. Сьогодні в Іванівському ліцеї відбулася розважальна програма до  свята Весни,  БАТЛ ВЧИТЕЛІВ ТА ДІВЧАТ "ДІВЧАТА РУЛЯТЬ". Змагалися дві команди вчительки та дівчата . А початкові класи прийняли участь у квест-змаганні. Всі гарно та весело провели час. Усім миру та добра.

20:41 08.03.2024

"Свою Україну любіть"

В рамках святкування 210 річниці з Дня народження Т.Г.Шевченка здобувачіь освіти Іванівського ліцею взяли участь в обласному художньому конкурсі "Свою Україну любіть"

20:27 08.03.2024

“Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття”

Жодна весна не починається без Шевченківського живого натхненного слова, яке надихає українців і в тилу, і на передовій. З нагоди  210 - річниці від дня народження Великого Кобзаря в Іванівському ліцеї пройшов Шевченківський тиждень під гаслом “Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття”, присвячений життю та творчості великого українського поета. Здобувачі освіти перевіряли свої знання в брейн - ринзі, розгадували ребуси, кросворди, філворди. Діти мали можливість створити  власний дизайн футболок із крилатими висловами Кобзаря, відтворюючи глибоку філософію духовної спадщини поета.Також    відбулися заходи  : конкурс малюнків,  гра « Літературне  доміно », конкурс читців , інтелектуальна гра « Пізнай Шевченка» .  Ми вклоняємося перед Великим Кобзарем, який своїм життям, своєю наскрізною українською вдачею, своїм безсмертним словом – є прикладом невтомного борця за волю, правду, мир та єднання. Минають роки, змінюються покоління, але слово Т. Шевченка – живе і вічне.  Ми пишаємося, що є нащадками великого поета, генія українського народу!

20:05 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень