A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Ми діти героїчного народу

З Днем захисника Батьківщини ! Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих склали присягу в рядах Збройних сил України. Ви стали на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. Ви -  Справжні герої і  ми пішаємося, что в українській армії є такі люди як ви Щастя, здоров’я, тиші та світу вам, дорогі наші Захисники! Спасибі тобі за ті, що ви є у нас. У вашу силу і славу ми віримо, Ви – опора і радість у нас, Ви завжди виправдовуєте довіру Любимо вас кожен день і годину. Напередодні Дня захисника України здобувачі освіти Іванівського ліцею привітали воїнів-односельців та всіх,хто виборює наше мирне майбутнє.

21:26 29.09.2023

Вшанування жертв Бабиного яру

До днів, присвячених вшануванню жертв Бабиного Яру,   вихованці Іванівського ліцею переглянули відео "Дітям про Бабин Яр" та провели бесіди

21:26 29.09.2023

День миру

#ДоМіжнародногоДняМиру здобувачі освіти Іванівського ліцею приготували малюнки тиа вірші.  Мир став, як ніколи, найбільшою цінністю та мрією кожного українця.

21:32 21.09.2023

День фізкультурниа

До свята олімпійців та сильних духом, Іванівський ліцей та здобувачі  освіти 6-11  кл.Прийняли участь у змаганнях легкоатлетичних та  ігрових  видах спорту.

21:32 11.09.2023

День знань

Ранок розпочавсь цікаво, Світить сонечко ласкаво, В календарик заглядає І від посмішки аж сяє. Знає сонце гомінливе – День сьогодні особливий! Цікаві, повчальні,  незабутні перші уроки  сьогодні були проведені для здобувачів освіти Іванівського ліцею,  вітаємо усіх з початком навчального року, мирного неба, скорішої перемоги.  Слава Україні!!!💙💛🇺🇦

21:32 01.09.2023

Перший дзвоник

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами й пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

21:32 01.09.2023

12 липня - урочистості до дня Петриківки

12 липня 2023 року представники ліцею взяли участь у проведенні виставки -продажу дитячих робіт, присвячених дню селища Петриківка . Хочеться подякувати всім небайдужим ліцеїстам та їх батькам за активну допомогу щодо участі в цьому благодійному заході. Особливо хотілося б відзначити 2 , 3,4,5-б, 7-а та 9 клас. Щира вдячність родині Говорух за особистий внесок у здійснення акції та класовому 4,  класу Сороці О.Д. В результаті роботи нами отримано 2 тис. 500 грн, які переведені на потреби ЗСУ. Це -наш спільний вклад у перемогу, підтримку ЗСУ.  Також в день проведення акції відбулося вручення грошових премій обдарованим дітям навчальних закладів громади за досягнуті успіхи в навчанні та творчих конкурсах на обласному та Всеукраїнському рівнях. Серед найкращих 10 ліцеїстів .

21:08 14.07.2023

День захисту дітей

    З нагоди Дня захисту дітей в Петриківській громаді відбулося свято,яке відвідали і здобувачі освіти молодшої вікової категорії Іванівського ліцею. Діти стали глядачами вистави, учасниками дитячих ігор та розваг, пригостилися смачним морозивом.                                                   

20:59 01.06.2023

Останній дзвоник -2023

         Ось і добіг кінця 2022-2023 навчальний рік, що припав на важкий воєнний час, рік,який не зломив нас, рік,що вимагав надзвичайних зусиль усіх ланок освітнього процесу,  від педагогічного колективу до здобувачів освіти, рік,що загартував нас і надихнув на нові звершення. І для 19 випускників Іванівського ліцею продзвенів останній дзвінок. Попереду їх чекають нові,незвідані дороги. Тож бажаємо їм успіху. А малюкам - мирних днів відпочинку на літніх канікулах!

20:59 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень