A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Лепбук до Дня Валентина

Не менш цікаве завдання було в середу. В ході якого діти ознайомилися з історією свята, його символами, традиціями святкування у інших країнах. Лепбук був чудовим вирішенням його виконання.

09:00 10.02.2021

Знай і люби свій край

Вітаємо вихованок гуртка "Петриківський розпис" (керівник Статива Л.А) Берестову Аліну за зайняте I місце у Всеукраїнській виставці-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" (робота "Квіти"), Дроговіз Аліну за зайняте ІІ місце( робота "Весняні наспіви"), а також переможців обласного етапу Потапенко Віталіну, Берестову Аліну, Дроговіз Аліну!

20:05 08.02.2021

День без мобільного телефона

Один мислитель стверджував: Речі, які ми тримаємо в руках, насправді тримають нас – рабів – якорем Ми приходимо в цей світ і немовлятами здобуваємо свою першу перемогу, коли хапаємося за щось в ньому, зазвичай за палець матері, насправді, це світ і речі цього світу хапають нас! Як би ми не ставилися до сучасних смартфонів, потрібно визнати, що сьогодні вони грають величезну роль в нашому житті. Проте, в світі все ще є трохи людей, здатних жити і без цього чуда техніки, на відміну від більшості з нас, не уявляючи собі життя без улюбленого гаджета. Та й який насправді стала б наше життя без смартфонів? Цей конкурс — наш спосіб приєднатися до незвичайної акції «День без мобільного телефона», яка була вперше проведена 6 лютого 2001 року та стала щорічною. Більшості сучасних школярів складно навіть уявити, як це — відмовитися від користування смартфоном бодай на день. То ж виконавши цікаві завдання та дізнавшись подробиці з історії мобільних телефонів, здобувачі освіти з’ясували, чому варто обмежити спілкування зі смартфоном до необхідного мінімуму, а також факти про вплив надмірного захоплення ґаджетами на здоров'я. Вітаємо переможців з чудовими результатами та закликаємо Вас до безпечного користування стільниковими телефонами

13:34 08.02.2021

Валентинів адвент. Підготовка до свята.

Ось і наближається свято, яке до вподоби і дорослим, і малим. Підготовка розпочалася ще з понеділка. Учні початкових класів із задоволенням долучилися до Валентинового календаря. Перше завдання було розмалювати мега- серце.

10:53 08.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень