A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Небесна сотня

Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім'я вищих ідеалів. Майдан став символом СВОБОДИ. Сьогодні в Іванівському ЗЗСО проходить акція "Герої не вмирають" до Дня вшанування Небесної сотні. Життя - це боротьба. Повага кожному хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України.

15:46 19.02.2021

Небезпечний зв`язок

Сучасні люди проводять величезну кількість часу, спілкуючись за допомогою мобільних телефонів, але лише деякі розуміють, як саме вони працюють і як впливають на наш організм.... Тиждень "Небезпечного зв`язку" допоміг здобувачам освіти Іванівського ЗЗСО з`ясувати: Наскільки шкідливе випромінювання від вашого мобільного? Щоб виміряти потенційні ризики для здоров'я, які несе випромінювання, вчені запропонували одиницю виміру - питомий коефіцієнт поглинання (Specific Absorption Rate - SAR) електромагнітної енергії. Це показник електромагнітної енергії, яка поглинається в тканинах тіла людини під час користування мобільним пристроєм. Він відрізняється залежно від марки та моделі телефону. Щоб перевірити рівень випромінювання вашого телефону, загляньте в інструкцію, що додається до нього або завітайте на вебсайт виробника. Чи можна щось зробити, щоб захистити себе від шкідливого впливу? Найпотужніший радіосигнал - у передавальної антени, яка у сучасних смартфонів прихована всередині корпусу. Хвилі втрачають енергію і слабшають в міру віддалення від телефону. Більшість користувачів під час розмови тримають мобільний у вуха. Проте чим ближче антена до голови, тим вище очікуваний результат випромінюваної енергії. Як вважають вчені, тканини, що знаходяться найближче до корпусу телефону, поглинають більше енергії, ніж ті, які розташовуються далі. Є методи, які допоможуть звести до мінімуму шкідливий вплив: • Скоротіть кількість часу, яку ви проводите, спілкуючись за допомогою телефону. • Користуйтесь динаміками телефону або гарнітурою - таким чином ви зможете тримати телефон на відстані від голови. • Розташовуйтеся якомога ближче до вежі мобільного зв'язку: мобільні телефони налаштовуються таким чином, щоб витрачати мінімальну енергію для отримання хорошого сигналу. Чим далі ви знаходитесь від вежі (або всередині будівлі або місця, де погано приймає сигнал), тим більше енергії потрібно вашому телефону для отримання хорошого сигналу. • Вибирайте апарати з низьким показником SAR.

19:21 17.02.2021

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ми щиро вітаємо наших земляків: Бута В.Д., Мащенка С.П., Квака В.В., Сердюка В.П., Терещенка Ф.І., Федоренко О.М., Шумейка О.Г., Земляного С.М., Щербину О.А. Засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності. Від усього серця бажаємо Вам і вашим родинам здоров'я, благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра. Світла пам'ять загиблому в горах Афг…

15:39 15.02.2021

Шаховий турнір

«У Паскаля сказано: чим розумніша людина, тим більше різних характерів вона бачить. Це як у шахах: хороший гравець бачить все розмаїття партій, а поганому здається, що вони всі однакові» (Л. Толстой)

10:40 12.02.2021

ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА

Так! День святого Валентина - улюблене серед дітей. Тому і святкуємо його завзято.

09:33 12.02.2021

Квест для 5-11 класів

Чого ми варті без любові? .....Учнів 5-11 класів чекав цікавий квест. Діти із задоволенням знайшли і розгадали всі картки. Кожен клас отримав свій приз!

09:29 12.02.2021

Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив.

Одним із завдань нашого святкового календаря було дбайливе відношення до птахів. Змайстровані годівнички чекають наших друзів. Які радо прилітають на наше подвір'я посмакувати.

09:20 12.02.2021

Валентинка своїми руками

Валентинів адвент продовжується! Час виготовляти валентинки. 5 і 6 класи активно долучилися до роботи.

09:15 11.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень