A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

І місце в районному етапі гри "Джура"

21 травня рій джур " Озимина" прийняв участь в територіальному фіналі гри "Джура" серед закладів освіти Петриківської селищної ради. Наполеглива підготовка до фіналу принесла нашим козакам радість перемоги. У безкомпромісній боротьбі буквально на останньому етапі гри нам вдалося вирвати перемогу у дружної та творчої команди"Єлизаветівських джур", яка стала другою Участь у грі викликала у молодих козаків наснагу від участі в конкурсній програмі, спілкування з ровесниками, патріотичне піднесення. Щиро вдячні за організацію гри управлінню освіти селищної ради, роям закладів освіти, колективу суддів. Особлива подяка працівникам кухні Петриківського ОЗО за "бомбезну" козацьку кашу. Готові до нових звершень!

09:56 24.05.2021

STOP булінг!

З метою привернення уваги суспільства до проблеми булінгу, підвищення рівня обізнаності серед дітей про булінг та його негативні наслідки, пропаганди позитивно спрямованої й суспільно корисної творчої діяльності серед здобувачів освіти Іванівського ЗЗСО був проведений Всеукраїнський онлайн-конкурс від проекту НаУрок «STOP булінг!». Найголовніше завдання школи — сприяти створенню безпечного середовища для українських школярів. Тому завдання конкурсу спрямовані були передусім на формування обізнаності про булінг, про можливі варіанти поведінки учасників булінгу. Школяри дізналися, що таке булінг, якими є його причини та наслідки, а найголовніше —як протидіяти цькуванню. Конкурс з «булінгу» проводився не для того, щоб оцінити, а головне доповнити знання здобувачів освіти - ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від його результатів. Але не можемо й відмітити тих, хто досяг певних результатів. Вітаємо наших найактивніших і найзавзятіших з перемогою!

09:50 24.05.2021

Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 30-річниці Незалежності України

Юні художники школи взяли участь в XV (ювілейному) Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права», з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 30-річниці Незалежності України під егідою Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді та за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби. На сайт конкурсу направлені кращі роботи учнів для участі у Всеукраїнському фіналі кращих робіт учнівської молоді. То ж побажаємо їм успіху. А ось і прізвища переможців шкільного етапу конкурсу : Кошова Ю.(7 клас), Зайва К. (9 клас), Шилєнков М. (4-А клас), Сезько Павло (3 клас) , Павленко Діана (10 клас), Сичов Нікіта (4 клас), колективна робота 4-б класу

15:47 27.04.2021

35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС

Минуло 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті”. Працівник нашої школи Петрушенко В.Я був одним з ліквідаторів аварії. Самопожертва та хоробрість, яку вони продемонстрували, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії. Кожен із нас має вшанувати цей безстрашний вчинок та прояв мужності ліквідаторів аварії.

15:45 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень