A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

"Говорити за спиною" може бути корисним!

"Говорити за спиною" може бути корисним! Справді! Під таким гаслом пройшов останній урок І семестра цього навчального року в 8 класі. Відсвяткувати досягнення і відрефлексувати все, що за цей час сталося, учні змогли, написавши позитивні відгуки на спинах одне одного. Пофантазувати ж про майбутнє вдалося завдяки чарівним окулярам, через які ми побачили здійснення мрій і реалізацію планів на ІІ семестр. Гарних вам, діти, зимових канікул та нехай здобуття знань у новому півріччі стане для вас не меньше захоплюючою та яскравою пригодою, в якій ви неодмінно знайдете себе і свої інтереси!

08:48 29.12.2021

Новорічна казка

     Казкова передноворічна атмосфера панувала в Іванівському ліцеї. До свята почали готуватися заздалегідь. Протягом тижня малюки та учні старших класів поринули у вир незабутніх фантастичних подій. Виконуючи  завдання передноворічного адвент-календаря, дітлахи прикрашали класні кімнати власноруч виготовленими кульками ,сніжинками та гірляндами, мерехтливим дощиком, новорічними віночками. А на подвір»ї  школи  прикрасили пухнасту красуню-ялинку. З її появою святковий настрій посилився.

17:54 27.12.2021

День Святого Миколая

Святий отче, Миколай! Мою хату не минай! Подаруй мені потіху І торбину, повну сміху, І здоров’я для родини, Красну долю для Вкраїни!І Святий Миколай завітав сьогодні до дітлахів Іванівського ліцею ,та не з порожніми руками. Запашні яблука, шоколад, смачний сік стали для малечі справжньою втіхою. А діти подякували Миколаю віршами, піснями, малюнками, побажаннями гарних свят.

21:22 17.12.2021

День чаю.

Коли на вулиці негода, і не хочеться виходити, то чашка чаю - це просто щастя.... і це щастя можна пити... Міжнародний день чаю - неофіційне свято, яке відзначається щорічно 15 грудня з ініціативи Центру Освіти і Спілкування. Учні Іванівського ліцею із задоволенням долучились до святкування,поласувавши ароматним напоєм зі смаколиками

17:20 15.12.2021

день української хустки

Одягнеш хустину і ти - справжня жінка , Бо ти з України  і ти - українка . А наша хустина - жіноча прикраса  Із роду до роду , не втрачена часом . Це витвір людини , це символ народу , І хустка жіноча не вийде із моди .

21:24 14.12.2021

Збройні сили України

Збройні сили України- Слава,гордість,міць країни! Захищають мир,свободу, Служать рідному народу! Тож вшануймо в день святковий Всіх без винятку військових! Завдяки їх чесній службі Живемо у мирі, дружбі! 6 грудня наша держава святкує День Збройних Сил України. Тож учні Іванівського ліцею щиро привітали всіх,хто стоїть на сторожі країни, хто став спадкоємцем високої слави українського козацтва.Діти взяли участь у флешмобі "Привітай солдата", тематичних годинах, виготовленні подарунків воїнам, щоб  вкотре нагадати про те, що Україна у надійних руках!!!

08:46 05.12.2021

"Парасолька" швидкісного Інтернету

Неможливо побудувати цифрову державу, якщо кожен українець не матиме доступу до якісного Інтернету. На виконання програми президента України щодо покриття мобільним Інтернетом території України в нашому селі нещодавно була встановлена мобільна станція оператора Lifecell за технологією LTE-900 МГц (робота на низьких частотах, що забезпечує середню швидкість передавання даних 4,4 Мбіт/с; така швидкість дозволяє онлайн-перегляд відео). Сьогодні ж в Іванівському ліцеї відбулася акція «Мобільний Шкільний Лайф» від товариства Лайфсел. "Парасолька" швидкісного Інтернету розкрилася над іванівцями завдяки представнику мобільного оператора Lifecell. Богдан завітав до нас з м.Дніпро та подарував кожному здобувачу освіти і працівникам Іванівського ліцея по стартовому пакету «Шкільний лайф» та м`ячі для футзалу. На найкращих же здобувачів освіти чекають нові подарунки – річні безкоштовні пакети від лайфсел. Тож готуємося до наступної зустрічі та не забуваємо про безпеку в Інтернеті! Дякуємо тобі, Lifecell!

19:42 04.12.2021

Вшанування пам"яті жертв голодомору 1932-1933 років.

Щорічно, в 4-ту суботу  листопада, Україна відзначає  День пам'яті жертв Голодомору ‎1932-1933 рр. Вшановуючи пам'ять про померлих, учні Іванівського ліцею взяли участь у мітингу-реквіємі до цієї трагічної сторінки нашої історії. Особливий акцент було зроблено на темі дітей, як найвразливішій категорії жертв геноциду,які становили майже половину загиблих. Щоб зігріти душі невинно убієнних, діти запалили свічки пам'яті.

21:01 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень