A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

День толерантності

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Сьогодні, у Міжнародний день толерантності, здобувачі освіти Іванівськоно ліцею підтвердили ідею про те, що різноманіття, втілене в думках,віруваннях, діях, є цінним даром, а не загрозою.

18:31 22.11.2021

День гідності і свободи

Протягом тижня учні Іванівського ліцею брали участь у челенжі «Я пишаюся тим,що я українець», конкурсі малюнків. На виховних годинах пригадували події, сповнені болісних переживань, які є своєрідним літописом Революції Гідності – Революції, що змусила світову спільноту по-новому подивитися на Україну, на її волелюбний народ. Згадуючи Геровї Небесної Сотні, бійцві АТО, добровольців, волонтерів – українців, для яких Україна – понад усе, діти відчули гордість за патріотів України.

04:39 19.11.2021

Юні художники

Нещодавно відбувся VІІ Всеукраїнський конкурс мистецтва "Золотава осінь", в якому взяли участь юні художники гуртка Петриківського розпису під керівництвом вчителя початкових класів Сороки Ольги Дмитрівни. Учень 2 класу Потапенко Данііл став володарем Гран-прі, а Анданченко Олександра, Прикотова Діана та Патинка Елизавета були нагороджені  дипломами І ступеня. Поздоровляємо переможців!

23:05 16.11.2021

Я — робототехнік!

Нині роботи стали частиною нашого світу. Вони стають героями книг, коміксів, фільмів та аніме; допомагають нам удома, роблять життя комфортнішим.

16:58 13.11.2021

ЗНО-2022: коли варто починати підготовку і на що звернути увагу?

Шановні здобувачі освіти та батьки, час плине швидко, і скоро почнеться компампанія важливого випробування – проходження тестування зовнішнього незалежного оцінювання випускників 2022 року. Не марнуйте його! Почніть підготовку вже сьогодні! На порталі https://dneprtest.dp.ua/.../component/content/article... Дніпропетровського РЦОЯО ознайомтеся з інформаційними матеріалами, термінами та умовами проведення ЗНО-2022. Бажаємо успішної підготовки та віри у себе!

19:14 11.11.2021

День української писемності та мови

Мова — втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за приступність мови, за багатство мови... Максим Рильський

23:05 09.11.2021

Юні майстрині

Приємну новину повідомили організатори VІ Всеукраїнського конкурсу  декоративно-ужиткового та образотворчого мистцетва 2021 (м.Луцьк) : наші таланти стали зірками цього поважного конкурсу. Зокрема Дроговіз Аліна стала володарем Гран-прі конкурсу , Берестова Аліна та Бондаренко Валерія стали володарями І ступеня. Щиро вітаємо шкільних талантів та бажаємо їм та їхньому наставнику керівнику студії Петриківського розпису на базі ліцею Стативі Олесі Анатоліївні творчих злетів та натхнення!

08:21 05.11.2021

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Нині краєзнавство -найпатріотичніша наука, переживає духовне піднесення. Краєзнавчі знання необхідні  кожній людині, яка має знати, хто вона і звідки походить, адже людина ,яка пам'ятає про своє коріння, є більш свідомою,достойною, сильною. Тому цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом "Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності". В рамках місячника пройшли краєзнавчі години "Обереги України", "Пізнай народ свій український- його коріння,душу і красу", презентації  історико-краєзнавчої літератури про пам'ятки культури,фольклор, народну творчість, вікторина "Краю мій,моя колиска, ти мого серця оберіг".

21:46 04.11.2021

Екскурсії до козацьких січей

Напередодні Дня захисників України учні Іванівського ліцею відвідали козацький хутір "Галушківка" та козацький хутір-зимівник. Діти почули захоплюючі розповіді про козацьке минуле, побут та звичаї українського народу, взяли участь у розвагах. Подорожі були цікавими і змістовними

21:33 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень