A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Іванівський ліцей Петриківської селищної ради

новини

Дата: від до Скинути

Захисники та захисниці України

Захист Батьківщини — це найвищий обов’язок! На підтримку усіх, хто цікавиться історією України, хто гордо несе її ім`я в своїх серцях, з метою доповнити знання про звитягу захисників доби Київської Русі та українських козаків, про подвиги українців у часи Другої світової війни та ключові події Російсько-української війни та з допомогою освітнього проекту «На Урок» здобувачі освіти Іванівського ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Захисники та захисниці України».

13:19 17.10.2021

Добра справа - допомога тваринам

Учні 3-а класу (класовод Туренко В.Д,) разом з батьківською громадою вирішили не тільки поговорити про гуманне відношення про тварин, а й зробити конкретну справу з турботою про них. Відповідно до цього рішення дітьми були зібрані кошти, придбано корм для тварин з послідуючою передачею до притулку бездомних тварин. Дякуємо цим маленьким серцям за проявлену турботу і милосердя до наших менших братів!

19:17 05.10.2021

Мандрівникам належить світ!

#МістоЗаВікенд Чудова екскурсія по Харкову, приємно проведений часу в хорошій компанії друзів і колег! 1)Харків'яни дуже привітні і гостинні, тому тут комфортно себе почувають мандрівники. 2)Харків часто називають столицею українського конструктивізму – чиста геометрія і ергономіка. 3) Радують різноманітні зелені сади, парки, фонтани, об'єкти історичної та культурної спадщини. Навіть на фасадах крається багато цікавих архітектурних елементів, і всього не охопити за один день! 4)В місті розвинута система вело-доріжок, працюють численні велопрокати та екіпіровані центри. Сфотографувалися на фоні Дзеркального струменя – символу міста та однієї із його романтичних локацій; відвідали неймовірний сад Шевченка; зробити 1000 і 1 фото на мальовничій території екопарку; побували на найбільшій європейській площі; поласували в шоколадній фабриці; покаталися на канатній дорозі; відпочили в центральному парку культури ім. М. Горького; постояли на 50-й паралелі; намилувалися красою вулиць Харькова під історичну розповідь гіда. Харьків, місто України, дякуємо тобі за гостинність! До зустрічі!

19:20 02.10.2021

З Днем Вчителя!

"Учителю! Ти йдеш по цій землі І слід стає твій крок за кроком Яскравим вогником у сутінках пітьми, А все життя для тебе є уроком. Ти бачиш те, що іншим не під силу, І відповідь даєш на всі "чому?" Ти не даремно тут, бо серце має крила, Воно для всіх – віддать його кому? Маленьким дітям, синьооким і чубатим, Що ловлять погляд, кожен рух всяк час - Це щастя вчителя – його багато, І слід яскравий – вогник не погас." Дорогі Іванівські вчителі й вчительки, міцного здоров'я Вам, бадьорості тіла і духу, радості від нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай Вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і вдячність! Зі святом! Ви найкращі!

19:20 01.10.2021

Хто ти, майбутній чемпіон?

Сьогодні закінчився дводенний турнір з міні-футболу «Хто ти, майбутній чемпіон?» серед дітей закладів освіти Петриківської громади, який був започаткований депутатом Петриківської селищної ради Борисом Могильним. У турнірі, який проводиться вже вдев’яте, взяли участь 7 команд. Варто зазначити, що протягом усіх матчів діти віддалися грі повністю та показали високий рівень майстерності, завзятість і недитячу цілеспрямованість. Тож вітаємо переможців наших футболістів, які посіли ІІІ місце – команда Іванівського ліцею та номінанта- кращий бомбардир – Догадайло Богдана. Переможці отримали перехідний кубок, а усі призери – пам’ятні знаки та футбольні м’ячі. Бажаємо вам міцної витримки та відмінної фізичної форми! Вдалих усім стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!

19:24 29.09.2021

Ok, Google, з Днем народження!

Ми щодня використовуємо сервіси Google для роботи, навчання та розваг. Але чи знають українські школярі про усі можливості найпопулярніших сервісів та програмних продуктів? Чи кожен з вас може вже зараз сказати, з чого почалася історія компанії та хто саме заснував Google?..... Цікаві факти з історії Google, можливості використання інтернет-сервісів цієї компанії, новинки інформаційних технологій, а головне ВІТАННЯ! за допомогою #НаУрок зацікавили, розширили уявлення, підтримали усіх, хто цікавиться інформаційними технологіями, розважилися та привітали Google з днем народження! А ще й отримали приємні відзнаки! Вітаємо! Happy Birthday, Google!

19:37 27.09.2021

З Днем туризму

Турист — це людина, яка прагне до знань, яка любить подорожі, дізнаватися нове, розширювати світогляд. Щоб привернути увагу міжнародного товариства до важливості туризму, його соціального, культурного, політичного й економічного значення, та з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму освітній проєкт #НаУрок запросив школярів здійснити дивовижну подорож цікавими та незвичними об'єктами світу. Іванівські онлайн-туристи дізналися про дивовижні туристичні локації різних країн — все те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку та вирушати назустріч пригодам. Тож, Вітаємо усіх любителів подорожей та бажаємо наповнювати своє життя все новими і новими емоціями, які роблять нас щасливішими!

19:13 27.09.2021

Міжнародний день миру

З нагоди відзначення Міжнародного дня миру на наших інтернет-конкурсантів, здобувачів освіти Іванівського ліцею, від освітнього проекту #НаУрок чекали цікаві інтерактивні завдання, доповнені повчальними відеоматеріалами, історіями з життя відомих історичних постатей, кінозірок та музикантів, а також знайомих кожному персонажів фільмів та книжок. Учасники успішно справилися із завданнями, дізналися, які норми та правила допоможуть їм побудувати безпечний і справедливий світ, навчитися жити у злагоді один з одним. Вітаємо наших переможців! «Формуємо світ разом»!

19:31 23.09.2021

День пам`яті - день визволення села від нацистський загарбників

23 вересня Іванівка відзначає світлий день визволення села від нацистський загарбників. Учні закладу в своїх класних колективах провели заходи з вшанування пам'яті загиблих героїв війни, збереження свідчень про ті роки. Ми відвідали музей с. Мала Петриківка, де загинули учасники підпільної групи села, братські могили в .с.Іванівка, Гречане. Квіти покладені до підніжжя братських могил та хвилина пам'яті - наша данина вдячності тим, хто врятував Україну від нацистської чуми.

19:29 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень